Annons
Annons

Natural baskets and tips on my favorite knitted blankets for summer

STIL_INSPIRATION_my_kitchen_view STIL_INSPIRATION_Summer_storage

Jag vill bara påtala att jag lever som jag lär… 😉 Stora korgar lite här och där apropå gårdagens inlägg på temat. Den stora marknadskorgen förvarar sommarens alla plädar till uteplatsen, perfekt att bära ut svala sommarkvällar. På matbordet en mindre korg i samma stil där inspirationsbilder och papper hamnar när vi röjer av inför middagen. Dessa krogar har jag köpt från Broste, men marknadskorgar i samma stil finns bl a från Tine K. Den korgen och fler exempel hittar du i här.

Annons

Den stickade pläden som skymtar i korgen är en annan sommarfavorit. Den kommer från H&M Home som har flera fina plädar perfekta som extraplädar till soffa och uteplats. Bl a den här vävda bomullspläden eller den här med somriga fransar som kan fyndas på rean. Dagens tips!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar