Annons
Annons

Natural beauty for free

Some beautiful grasses picked during my morning jog. It's so easy to fill the vases and home with summer.

Gröna gräsvippor till Pallovasen plockade på morgonrundan. Så enkelt och alldeles gratis att fylla hemmet och vaserna med sommar. Skirt gräs ger hemmet en behagligt lugn känsla och det naturligt gröna inslaget bidrar med sista biten till inredningspusslet.

Annons

Inspirationen. Man kan inte låta bli att plocka med den här känslan in.

Skira vippor som kontrast till den överdimensionerade vasen.

Morgonens ”bukett” med grässtrån från vägkanten. 

Naturliga material och grönska. Inredningspusslet.

Sommarlyx. Jag har bestämt mig för att verkligen njuta av allt detta i sommar. Ge saker tid och mig själv. Träningsrutinerna ska återställas och sommarrunda #1 är avklarad. Underbart skönt!

Ha en fortsatt finfin lördag! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

3 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar