Annons
Annons

Natural + Grey

My favorite combination - beautifully styled by Nina Holst.

Bookwall_grey-1 Grey-bookwall(beskuren bild)

Det är verkligen så fantastiskt fint att måla in vägg och snickerier i samma färg. Här är även vägguttaget målat (?) i samma nyans. Harmoni är ordet i Nina Holst underbara rum. Den grå nyansen i kombination med olivträdets grågröna blad och det ljusa trägolvet. Dagbädden är min egna favorit Safari. Numera är min svart med betsat stativ i nyansen Ash. Ett infall jag fick tidigare i veckan…

Annons

Men åter till tavellisterna. Så fint att det är närmast självklart att de ska målas i samma färg som väggen. Jag gjorde det vid min arbetsplats i mitt förra hem och kommer definitivt att göra det igen.

Inspiration, styling and photography by Nina Holst/Stylizimo. See more pictures from her Grey book wall here.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar