Annons
Annons

Natural interior love

AK0

Naturlig dekor med gröna kryddväxter i låga krukor.AK1 AK2

Jag följer upp gårdagens inlägg med mer inspiration på det naturliga temat. Inredaren och stylisten Annabell Kutucus sköna inredning i grågrönt och beigea nyanser ifrån A Traveller´s apartment i Berlin. Ak_Chair AK_

Annons

Naturmaterial, industriellt och rustikt i en väl avvägd mix med moderna inslag.AK4 AK15

Annabel är även inredaren bakom ett av mina favorithotell, San Giorgio på Mykonos som jag gjort otaliga inlägg ifrån efter vår drömsemester där för ett par år sedan. De rustika korgarna påminner om de fina utvalda detaljerna där.

Apartment_Berlin_mitte

Ytterligare en fin inredningsdetalj från Annabell Kutucus portfolio. Ton-i-ton.

All images from Annabell Kutucu, photography 1-7, Claus Brechenmacher and 8, Steve Herud. Found via Anna Gillarwith thanks!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar