Annons
Annons

New Beige Billy

Oh yes. More Greige color love on my blog. Here is the Billy bookshelf in a new beige color from one of my latest jobs.

ikea_billy_i_hostkostym_inpsiration_1ikea_billy_i_hostkostym_inspiration_2

På tal om förvaring i samma nyans som väggen (i mitt förra inlägg) så är den nya beigea nyansen på Billy bokskåp helt perfekt som en fond i rummet om man gillar samma färgskala som jag. Varmgrått och beige i perfekt harmoni. Här har jag stylat skåpen med inslag av varma naturmaterial för en stillsam höstlook.

Annons

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar