Annons
Annons

New IKEA favorites

The Färlöv armchair and sofa, the new kitchen Askersund and a modern industrial cupboard for the Ivar shelf are among my favorites from IKEAs SS17 collection.

IKEA_FARGLOV_fatolj_beige IKEA_FARGLOV_miljo_fatolj_fotpall_beigeGenuin och förmodat bekväm med en gedigen uppbyggnad går den omedelbart in som en ny soff-favorit hos IKEA. Den nya serien heter Färlöv och släpps i varuhusen i februari. IKEA_ASKERSUND_dorr_ask_detaljLjust och med en modern, avskalad Skandinavisk look. Jag gillar stilen på köket Askersund.IKEA_SOLBANA_laddare_svartOch en charmig bild på en ganska tråkig – men ack så praktisk produkt. Solbana laddare med inbyggt batteri. IKEA_IVAR_skapIndustriell Ivar. Snyggt nytt grålackerat plåtskåp till den tidlösa Ivar hyllan, design Sarah Fager. Blir så glad när IKEA lyfter gamla trotjänare och ger dem ett nytt modernt uttryck. Det här praktiska skåpet passar lika fint till skafferi och städskåp i köket, som till hall, tvättstuga, arbetsrum eller till barn- och tonårsrummet.

Annons

Pressbilder IKEA

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (20)
PINNA (1)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar