Annons
Annons

New in

Soft washed cotton.

Dagens besvikelse: Svärtan

Det blev inget av inköpen på listan i mitt förra inlägg. De fina flaskorna som jag siktat in mig på var inte alls så fina. Formen absolut. Men glaset kändes billigt och var alltför tjockt och grovt. Så synd, med tanke på att IKEA producerar en hel del andra fina glasvaser. Nåja, både pallar och brickbord var slutsålda i varuhuset när jag kikade förbi under kvällen, så jag antar att de var en annan känsla i dem. Det stora svarta träfatet var också riktigt fint och den svarta ullpläden ett bra köp (för den som inte redan har för många plädar….)

Annons

Nu slog jag istället till på en uppsättning sängkläder i mjuk tvättad bomull. Nya Ängslilja har jag klämt och känt på vid två stylingjobb på senaste tiden och de är verkligen sköna. Älskar det enkla uttrycket och att de fungerar med en lite slarvig bäddning precis som med linne – fast med en svalare, luftigare känsla. Återkommer efter sovtest.

Fin fredag till er! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar