Annons
Annons

New in – An old ladder

En hög gammal stege som inhandlades som rekvisita har fått ersätta den gamla målarstegen som stod intill sängen i vårt sovrum tidigare. Den högre höjden gör sig bra för att få ut mer effekt av takhöjden i rummet. Men framförallt så är det tonen på det patinerade gamla träet som kickade igång inspirationen. Minns ni det här inlägget? Med inspiration på en perfekt ton till våra gulnade ekgolv, när vi kommer till skott och slipar/vaxar dem framöver. Floor_inspo

Annons

Nuvarande golv vs. Drömläge. En brungrå nyans som ger lite tyngd i det rustika sammanhanget. Fortsättning på golvfärgfunderingar följer….

My bedroom pics + Inspiration from this beautiful Le Marais apartment.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar