Annons
Annons

New in – small stools

STIL_INSPIRATION_1_ardagsrum_Le_Grand_air_Small_stoolsSTIL_INSPIRATION_Small_Stools_my_livingroom

Jag kan erkänna att jag egentligen inte behövde fler små möbler i vardagsrummet. Men det var det här med små, små pallar, och ha-begäret som tog överhanden igen. Dessa flätade små Turkiska pallar från Zetas är egentligen tänkta till vår uteplats, men får såklart flytta in om natten. De fungerar som extra små sittplatser, avlastningsyta, men framförallt som en rustik dekor. När de väl hittat in vill man liksom inte vara utan dem igen. Vi kan kalla det Passion för pallar.

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar