Annons
Annons

New Le Grand Air covers

Le Gradn Air_Misty Grey crop SoffaGrÜ3

Nu släpps äntligen de nya överdragen till Le Grand Air soffan hos Rum.21. De är 100% linne med härlig tyngd och loose fit passform som ger soffan ett exklusivare uttryck än med tidigare bomullskvalitet. Jag är väldigt sugen på att uppdatera vår soffa här hemma med nytt överdrag i favoritfärgen Misty Grey.

Annons

När jag inredde för My home eventet i januari fick jag låna provöverdraget till min inredning. Bilder från den hittar du här. Soffan får verkligen en ny look. Känslan i naturligt, tungt och skrynkligt linne är svårslaget med sitt tidlösa uttryck.

De nya överdragen kommer i 5 färger. Savage Linen, Misty Grey och Smokey Granite (ovan), Natural Blonde och Grey Pear. Hela kollektionen hittar du här.

[sc_product_set id=”AVQlB2b4WlbMuBeRTBFf” title=”Shoppa den nya Le Grand Air kollektionen” vertical=”false” add_link=”true”]

Pressbilder från Rum.21

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar