Annons
Annons

New loose fit cover!

A very welcome addition to Bemz´s range of covers for the IKEA sofa Söderhamn. A new loose fit cover in washed linen.

ikea-soderhamn-rosendal-linen-absolutewhite2-bemz ikea-soderhamn-armchair-rosendal-linen-absolutewhite-bemz ikea-soderhamn-rosendal-linen-absolutewhite-bemz  Pressbilder Bemz

Imorgon släpper Bemz nya överdrag i loose-fit modell till soffan Söderhamn. Jag hann faktiskt efterfråga just det här överdraget innan jag visste att det var på gång. Och visst känns det nästan självklart att vi ville se den så här!? Söderhamn soffan är en av mina favoritmodeller från IKEA, prisvärd och väldigt bekväm. Men jag har tröttnat lite på det moderna uttrycket med stela metallben. Så här får den ett helt nytt uttryck. Modellerna som släpps nu är överdrag till 3-sitsen med och utan armstöd och till fåtöljen. Och jag hoppas innerligt att även schäslongen – som fungerar som den perfekta compact-living soffan får ett överdrag.

Annons

Söderhamn_meloFavoriten Söderhamn. Här är schäslongen i min styling för Melo

Och på tal om Bemz – här kan ni läsa en intervju med mig där jag delar med mig av tankar kring trender och stylingtips!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (22)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar