Annons
Annons

New on my bedroom wall

IMG_1210 STIL_INSPIRATION_picture_wall_Detail

Den här sommaren känner jag att inredningen hemma stannat av lite. Trädgården har fått den största uppmärksamheten. Med all rätt. Men lite småpyssel här och var har det blivit ändå. Min favorittavla över sängen – fotografiet av Tobias Regell har fått lite nya kompisar. Jag tror inte att tavelväggen sett sitt slut ännu, men här har vi början.

Annons

I det här inlägget visade jag nya favorit-prints tidigare. Nu har några av dem hittat upp på vår vägg. Amanda Asps vackra foto samsas med inramad poster ur Fairytale serien och ett citat ur Paolo Roversis bok från utställningen Secrets. Därtill en favoritbild som printats ut från nätet och min sambos gamla porsche på svartvitt fotografi. Mixen av trä och svarta ramar ger lite mer liv åt tavelväggen.

Som bonustips kan jag nämna det grå ”överkastet” som ligger som en löpare över sängen. Det är egentligen en sittdyna från Edblad. Inköpt till min dagbädd Safari. I väntan på att den ska få ta plats i vårt Attefallshus så hamnade den på sängen – perfekt för supersnabb bäddning.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar