Annons
Annons

New orangery inspiration

Stil_inspiration_zetas_orangeri

Orangeriet hos Zetas. Min förebild när vi planerar en tillbyggnad på sidan av huset. Olivträden har växt ur vårt lilla orangeri nere i trädgården och det vore betydligt enklare att kunna rulla in stora krukor direkt från altanen. Här skulle vi dessutom kunna odla under sommarmånaderna när de vinterförvarade växterna flyttar ut.

Annons

Murad sockel, stengolv och spröjsade glaspartier. Precis så. Här finns fler bilder.

Instapic from my visit at Zetas earlier today. More pictures in previous post.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar