Annons
Annons

New Vipp table

Exklusive minimalism with a masculine touch

New_Vipp_table New_Vipp_table_detail

Vipp har släppt ett nytt matbord i två storlekar. Designen i sann Vipp anda är minimalistiskt med ett exklusivt uttryck med den tunna ”svävande” bordsskivan. Materialet är en kompakt keramik som i utseendet påminner om betong vilket ger bordet en maskulin, lite ruff känsla. Detta bord vill  jag omedelbart kombinera med favoritstolen In Between från & Tradition. – A perfect match.

Annons

in_Between copy

New Vipp table, Vipp972 design Morten Bo Jensen/Chairs In Between from & Tradition

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar