Annons
Annons

Nice budget lamps

ikea_sovrum_lakheden_inspiration_1

These pictures are the result from this photoshoot that I posted behind-the-scenes from earlier. I really like the natural spirit and the harmonious feeling with the big white lampshades hanging with a floating expression over the bed.

Annons

In this style, we have chosen to re-use old materials and mixed up the new decor with vintage for a sustainable interior.

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar