Annons
Annons

Nice IKEA news for the kitchen

PH128250 PH128251

Hur härliga är inte dessa inspirationsbilder med  delar ur den tillfälliga kollektionen HEMSMAK som kommer till varuhusen den 31 juli! Det går inte att undgå IKEAs satsning på kök och matplatser just nu. Vi har bl a sett en rad fina matbord bland nyheterna under våren och här presenteras ytterligare en kollektion med härliga basprodukter för köket. I like!

Annons

 

Dessa är några favoriter som jag ska spana in vid produktsläppet. Ett TIPS till er som undrat om den här vasen hemma hos mig. De nya burkarna med lock påminner om formspråket på denna (som även den har ett lock). Perfekta till kakburkar, müsli eller till förvaring av annat småplock. Och superfina som vaser. Heja!

All pictures from IKEA Press

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar