Annons
Annons

Nordic Appeal

Stylish and eco-friendly Danish design for your Apple tools.

imac-stand-desk

I veckans skörd av pressbilder fick jag upp ögonen för Nordic Appeal. Dansk design av snygga och smarta hållare och stativ för Apple produkter. Efter att ha sett diverse lösningar med lådor och staplade böcker under Imac skärmarna på kontoret så är dessa bilder som en dröm.

Annons

HyperFocal: 0Och detta scenario känns väl igen. Själv använder jag mitt P.a.p fodral i filt som underlag för att undgå värmen när jag sitter med min Macbook i knäet eller i sängen. Men denna skulle definitivt kunna ersätta.

macbook-stand-bagmacbook-stand-natureBra ergonomi och hur smart är det inte med ett skyddande skal i väskan när man tar den med sig?

Pressbilder från Nordic Appeal

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar