Annons
Annons

Nordic winter moods.

unnamed-3 unnamed-4 unnamed-5 unnamed-6 unnamed-7 unnamed-8 unnamed-9

Nordic Christmas. Pine cones and graphical spruces in nice 3D DIY kits from Fab Goose, designed by Danish illustrator and paper artist Theresa Jessing. If you´re not in Christmas spirit yet. This is the perfect start-up.

Annons

Stylist Camilla Tange Peylecke, Photographer Gyrithe Lemche

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar