Annons
Annons

November by Artipelag

artipelag-butiken-stol-staplade-58134x artipelag-stol-ask-58095x artipelag-stol-svart-58111x

Som novemberbarn är jag extra lättcharmad när det kommer till en möbel inspirerad av det vackra novemberljuset i Stockholms skärgård. Novemberserien framtagen av Artipelag består av stolar och bord som är formgivna genom att formen skulpterats fram för hand. Genuint och tidlöst.

Annons

Mitt hjärta klappar lite extra för den ljusa asken just nu.

November series by Artipelago, designer duo Peter Ejvinsson och Emmy Larsson

Photographer Björn Lofterud

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar