Annons
Annons

November greys

Pre Christmas lights.

Stickade tröjor. Dessa fina från Edblad, via Rigetta Klint. Vi

Annons

inspireras av lösningen med eldskydd i stålplåt till vår braskamin som står högst upp på att göra listan hemma nu. När jag inte trodde att jag skulle få några nya ha-begär till möbler på ett tag så dök denna soffa upp i Lotta Agatons inspirerande flöde. Plumy sofa från Ligne Roset. En perfekt mysigt klump till soffa att krypa upp i. Pre-Julstök så laddar jag långsamt med avskalade stilleben och tänker att det snart är dags att plocka fram min älskade klassiker Light Bow från Design House Stockholm. För liiite ljus behöver vi allt i det grå.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar