Annons
Annons

Objects for books

SignellKnutsson_20150731_134661_final SignellKnutsson_20150914_135745_plywood SignellKnutsson_20150731_134702_marble

Jag kan ha svårt för ny design när en produkt känns ”för designad” eller mer som ett konstobjekt. Men så dyker det upp pjäser som de här. Objects for books, design Jessica Signell Knutsson.  Så självklara. Det är klart man ska ha en boksockel för att göra de eviga boktravarna till fina installationer hemma. En boksockel i grön kolmårdsmarmor skulle bli en perfekt avlastningsyta intill dagbädden eller varför inte som sängbord till en låg säng. Upp på drömskelistan!

Annons

Pictures of the Objects for books from Signell Knutsson, photographer John Gripenholm

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar