Annons
Annons

Objects of desire

On my mind lately, mood boards and wish lists.

Att göra moodboards och drömmiga önskelistor ÄR en favoritsysselsättning. Jag flyr verkligheten för en stund och planerar jobb eller hemmaprojekt på en och samma gång. Här är några favoriter på min drömskelista:

Annons

Sarfattis Model 1095 för Flos – den står faktiskt hemma i mitt sovrum just nu, i väntan på ett inredningsprojekt. Får svårt att släppa den! Mer fotokonst av favoritfotografen Tobias Regell, Faye Toogoods skulpturala Spade chair. En ny soffa, faktiskt ett pågående projekt hämtat från verkligheten. Vi behöver mer plats när familjens alla rumpor vuxit ur vår soffa på sistone. En modell som jag varit sugen på sedan jag såg den första gången är MeliMelis Luca – perfekt storlek i vårt vardagsrum. Familjeråd nästa!

Fin nyhet från Dry Studios, Heisai table i ask och min drömikon alla kategorier, The John Pawsons BowlFler skönt rundade former, som i den här, Sphere Vase från 101.cph och spegeln Imago Mirror Objects (från tidigare inlägg) står fortsatt högt på önskelistan.

 

Här och nu. Hög tid att krypa i säng. Befinner mig på Hotell Helka i Finland och jobbar ute på Habitare mässan där morgondagens schema innehåller workshop och skapande av kreativa moodboards tillsammans med några av Finlands duktigaste inredare och bloggare. Pepp! Words via Pinterest.

Om tid finnes lovar jag att följa upp med lite inspo från mässan. Såg väldigt fint ut när jag passerade genom mässhallen som snabbast idag.

Gonattkram från Helsinki!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar