Annons
Annons

On my mind.

Swimwear. Ever inspiring simplicity from COS.

June. Note to self. Remember to keep this slow, feel-good mood all the way…

Cake. I´m not much of a cake person. But I realized that many of my saved images on my Pinterestboard – Eat, with inspiring food images are just that (besides my current craving – Italian pasta. Yum!). Maybe it´s time to bake a Fig and Almond cake…

Annons

Hitta hem inspo and a new interior by my talented former colleague Marie Ramse. Always inspiring with equally high level. 

Ch23,  en av Hans J. Wegners första stolmodeller som han ritade 1950. Lika självklar som många av hans övriga klassiker. Nu finns den åter i produktion hos Carl Hansen & Son.

Skandinavisk presents new scented candles and nice still life images that makes us appreciate the beauty of slow living. The Skandinavisk – Sense of Scandinavia film also makes me long home a bit, though I´m located among stunning views in Tuscany for a few more days…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (1)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar