Annons
Annons

On my mind.

A silent statement. My mood for a new interior this autumn.

STIL_INSPIRATION_Silent_Statement

Just nu skissar jag på en inredning för ett jobb inför hösten. Inspirationen kommer från Japan, en lågmäld ton. Harmoni och känslan av att vilja vara.

And Traditions stol In Between utgör en grafisk kontrast mot den gråbeigea skalan. De frostade glaslamporna Lantern från New works är nya favoriter. En uppdaterad version inspirerad av traditionella rislampor. Drömmöbeln – Faye Toogood´s Raw Roly poly chair, som en inbjudande skulptur. Vackra nyanser i det oblekta handgjorda pappret från Mimou. Hasami porslin från Typeo, soffa Palo från Hem och Japansk kvast i rishalm från Artilleriet.Safari Daybed

Annons

Även dagbädden finns hos Artilleriet. Den svarta versionen av den fina Safari daybed. Jag gör just nu ett DIY försök med min egen textil. Svart färg i tvättmaskinen – as we speak… 

Kalkfärg i en lite jordigare skala för en varm inramning.

Och sängkläder i mjuk tvättad bomull…

The silent statement. To be continued…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar