Annons
Annons

On my mind

The importance of finding the right place, your right you.

STIL_INSPIRATION_On_my_mind

Vikten av att hitta hem. Känslan där du bor. Vem du är. Stil må vara ett ytligt attribut men att landa stilmässigt kan skapa ett enormt lugn och tillfredsställelse. Harmoni och frigjord energi. Ibland känns förutsättningarna så självklara. Ett golv med sidenlen yta som inbjuder till att tassa omkring på bara fötter, vackra fönsterpartier. Hemmets karaktär. Andra gånger får man jobba lite mer på känslan.

Annons

I min värld är materialkänsla många gånger nyckeln. Naturliga materialval och strukturer, ytor som slits med en vacker patina. Ett enkelt, avslappnat uttryck. Och den där känslan av möjligheter. Där en liten detalj kan förändras och landa stilen.

Insikten att en enda möbel med karaktär kan sätta stilen. Soffan Hector från Erik Jörgensen blev en nyfunnen favorit med skön materialkombination och egensinniga proportioner. Här stylad helt i enighet med mitt sinnelag i enkel harmoni.

Inspiration: Hector sofa from Erik Jörgensen, my favorite style inspiration from Park & Cube in collaboration with Filippa K, Swedish fika by Annie and words via Pinterest

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar