Annons
Annons

On my mind.

The autumn outfit. Black. Brown essentials. Hasami bowls and Black cutlery by Norm.

STIL_INSPIRATION_On_my_mind

My Autumn mood. The coat, the shoes and that bag. Daybeds, Havana brown hues, Chalk white and breakfast bowls. And The Black cutlery by Norm. (Wishlist). Efter den här ljuvliga starten på höstterminen med en september som skämt bort oss med sol och värme i bästa sensommaranda så är det nästa så att man vill forcera fram hösten så där på riktigt. Precis nu har löven börjat ändra skepnad och när höstkappa efter höstkappa den ena finare än den andra presenteras bland nyheterna så är jag redo. Så redo. Väskan från svenska P.a.p hade jag på önskelistan redan tidigare i augusti och höstgarderoben kompletteras med kappa och skor i samma basenkla anda.

Annons

Coats

Rodebjer news! Jag har redan en favoritkappa, den klassiska modellen Odessa, men den kviltade kappan Daylon känns som det perfekta plagget när det blir lite ruggigare ute. Lite kimonoinspirerad i sitt snitt passar den mitt sinne på pricken. Till ett par mjuka sneakers till vardags…

dr_martens_1461_3

Eller till en stilren sko i herrmodell. Dr Marténs slitstarka tidlösa modell kan få hänga med år efter år.

New_hasami_bowls

Fler delar av Hasami porslinet finns nu hos TypeO.se. Jag vill komplettera min samling i natur och svart med de grå laserade skålarna. Som gjorda för inspirerande höstfrukostar. Härliga energigivande grötrecept och hemmagjord granola ska testas härnäst.

Norm_Cutlery

Svarta bestick. Det finns så många fina modeller. En av anledningarna till att jag inte investerat i en egen uppsättning ännu. (Se det här inlägget för mer inspiration på temat) Men jag har på intet sätt lagt ner idén om en uppdatering av våra nötta bestick här hemma. Emellanåt funderar jag på att helt enkelt mixa ”random” bestick i svart för att slippa välja och få en lite mer personlig dukning. Men på sistone har dessa bestick, The New Norm cutlery, design Norm Architects för Menu dykt upp allt mer frekvent bland mina inspirationsbilder.  En perfekt present till mig själv inför min stundade 40-åriga födelsedag. Visst?

STIL_INSPIRATION_HAVANA_DAYBEDS_CHALK_WHITE

Havana brown. Oemotståndlig färgkombo till kalkfärger i bleka nyanser och Nude toner och som en varmt komplement till höstens svarta. Pläd från Vivaraise hos Aquamarino. Dagbädden. Höstens viktigaste möbel. Just saying. Här modellen Frame från danska Softline.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar