Annons
Annons

On my mind.

Simplicity. Softness. Layers on layers.

Det här är ett enormt stillsamt moodboard i kontrast med allt som snurrar runt i mitt huvud just nu. Men det är väl just den där kontrasten och lugnet som krävs som motpol till alla intryck och idéer som ska bearbetas. Jag älskar mitt jobb. Som sann nörd känns det egentligen inte som ett jobb. MEN jisses vad jag jobbar! Hjärnan går på högvarv och pulsen lika så. Och precis när man jobbar som allra mest så sprutar idéerna åt alla håll. Parallellt med uppdrag och projekt så vill jag liksom ta tag i allt där hemma samtidigt. Inte bara redan uttänkta projekt utan en massa nya. Roligt är vad det är. Men en semester skulle sitta vansinnigt fint också. För snart måste jag stänga av och pausa innan jag brinner upp.

Annons

Det är därför (om ni undrar). Som det ska se ut som på dessa bilder hemma hos mig. Stillsamt. Golvprojektet blir snart av och jag ser fram emot ett nytt ljus. Citatet – mitt mantra just nu. Nyfiken på den nya tvålen från Tangent GC. Pallarna (och det vackra fatet) är mina nya förälskelser, bild från Dusty Deco. Och snygga omslag. Magasin  – min största last.

Bilder och citat via Pinterest, OUD Tvål från Tangent GC, Vintage pallar från Dusty Deco

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar