Annons
Annons

On my mind.

The Prouvé Standard chair.

Jag är inne på ett stilmässigt spår där den här stolen, Prouvé Standard chair från Vitra fungerar som stil-ikon. Modernt med en självklar enkelhet och lite vintage vibbar. Här har den dykt upp i inspirerande sammanhang på sistone, bild ovan t v samt nedan via Festen Architecture´s instagram, photo Benoit Linero samt ovan i inredningen hos Kinfolk Gallery.

Annons

Skärmavbild 2016-12-11 kl. 22.47.00Modernt, trä, bruna nyanser samt svart kontrast. Mmmmm. Pic via @festenarchitecture

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar