Annons
Annons

On my mind.

Some news and images on my mind lately.

Jag är väldigt inne på ett avskalat, nästan japanskt minimalistiskt spår rent stilmässigt. Men ibland behöver man något som bryter av den lågmälda estetiken. Föll för Massimo Copenhagens nya Bur-Bur matta med sin lite rufsigt personliga framtoning.

Annons

Snygga portabla högtalare. Ett måste – och IT-accessoaren i hemmet. Det har kommit många fina varianter på marknaden de senaste åren, men den här är nog ändå vassast i klassen.

Beolit 17 från Bang & Olufsen.

Vacker! Hans J. Wegners Y-stol CH24 i limited edition i almträ. Denna kommer att säljas signerad i en begränsad upplaga, endast den 27 april för att hylla Wegners födelsedag. En klassiker som aldrig någonsin går ur tiden. Man blir ödmjuk inför design som den här.

Och så den här fina nyheten från Muuto. Lampan Ambit rail, design TAF Architects. Så självklar och tidlös.

Pictures Massimo Copenhagen, Bang & Olufsen, Carl Hansen och Muuto.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar