Annons
Annons

On today´s shopping list

The glass bottles from the Svärtan collection.

IKEA_SVARTAN_kollektion_brickbord_flaskor_skal-1

Om jag kommer loss så att jag kan hänga på låset på IKEA idag så står glasflaskorna från den länge hypade Svärtan kollektionen högst upp på min shoppinglista. Och kanske en pall eller två av den mindre modellen…

Vilken är din favorit från dagens kollektionssläpp?

Pressbild IKEA

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar