Annons
Annons

One pic

 

Myser inne första dagen på semestern när regnet strilar ner utanför. Bra för alla trädgårdsbebisar tänker jag. Idag inspireras jag egentligen av betydligt mörkare nyanser än så här. Inspirationsmappen är fylld med mörka fonder. Ena dagen vita golv – nästa dag mörka väggar. Aningen väderstyrd.

Annons

Men pioner. Såå fint. Dessa på bilden från mitt fredagskontor står fortfarande på mitt bord/arbetsbord hemma. Jag brottas som vanligt med känslan av att ”kanske för romantiskt”. Men kan inte låta bli. Det blir nog att anlägga en pionrabatt i ett hörn av trädgården.

Till mina pioner har jag ett gäng Cylindervaser från IKEA. Här är fler favoriter på temat enkla glasvaser.

 

[sc_product_set id=”AU5jDJuacFri4tRRU0WO” title=”” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar