Annons
Annons

Organize your closet

My latest work for IKEA Livet hemma.

IKEA_201701102407ikea_organisera_med_elvarli_inspiration_4

Vi har ju ganska precis uppdaterat inredningen i vår egen walk-trough-closet. Så en del av inspirationen till denna styling kommer från min egen planering hemma. Ett överblickbart förvaringssystem med en öppenhet där ingenting ska gömmas undan och fall i glömska. Jag vill göra det enklare att bringa ordning och få en uppfattning om vilka plagg som hänger på galgarna – och vad jag faktiskt använder. Här har vi utgått ifrån moduler från IKEAs nya system Elvarli. Hela produktlistan hittar du här.

Annons

ikea_organisera_med_elvarli_inspiration_2 Överblickbarhet och var sak på sin plats är målet.

ikea_organisera_med_elvarli_inspiration_3

Ett bonustips är att skärma av en öppen förvaringslösning med ett draperi. Här har vi använt en grågrön gardin med fin tyngd ur IKEAs sortiment.

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar