Annons
Annons

Our Christmas tree

The most beautiful pine.

STIL_INSPIRATION_Christmas_tree

Jag säger God helg efter en hektiskt vecka, med denna bild från vårt vardagsrum i förra helgens solljus. Årets julträd är en tall. Gillar den där extra naturliga känslan. Lite mindre jul, lite mer jag. Jag hade gärna sett den stå oklädd precis så här. Men barnen ska få pynta. Såklart. Juletid med pepparkakshus och pynt är deras tid.

Annons

Dagens tips för den som önskar lugn och julefrid och decimerade måsten. Beställ din julgran (eller tall) på Smålandsgran.se. Här hittar du de finaste ekologiska granarna som levereras direkt till din dörr. Tackar!

Ha en fin helg alla! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar