Annons
Annons

Our little studio house

Now you can read the story about "Attefallshuset" at ELLE Decoration.

STILINSPIRATIONAttefallshusetWorkspaceDetail3-718x1024

Nu finns reportaget från Attefallshuset (som tidigare låg hos numera nedlagda My home) att läsa på ELLE Decoration.se. Där kan du bl a läsa mer om materialval och inredningsdetaljer. Fler bilder och tidigare inlägg från byggprocessen hittar du även här.

Annons

_ML_9207ML9196-768x1024ML9270-708x1024

Just nu sitter jag på färjan på väg hem från Gotland efter att ha blivit bortskämd med ett par supermysiga dagar på hotell i Visby. Medan vi är borta så blir golven slipade hemma. Pirr i magen! Det innebär också att vi får sova vår första natt här i Attefallshuset i väntan på att kunna flytta in igen. Mys!

Vår förhoppning är att rörmokaren ska ha hunnit koppla in vattnet till ikväll så att vi kan gå på toaletten och ta en dusch och fixa morgonkaffe ute i vårt lilla hus. Typiskt med de där sista åtgärderna som alltid ska göras i absolut sista sekund… ;P Men när det är klart ska jag även uppdatera med fler bilder från det lilla badrummet också. Så nöjd med bl a golvet i fiskbensmönstrad marmor som skymtar på denna bild.

Det var det där med materialkänsla igen. Det allra roligaste med inredning. Fin lördag till er!

Styling and pic 1 by me, pic 2-4 by photographer Sara Medina Lind

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (7)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar