Annons
Annons

Outdoor furniture on sale

Grythyttans High Tech - the perfect furniture to enjoy the rest of the Summer and a long varm Autumn on the balcony.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Just nu är har många butiker utförsäljning och rea på utemöbler. Säsongen och semestertider lider mot sitt slut, men vi  har fortfarande många varma sensommardagar och höstkvällar att se fram emot. Varför inte investera till balkongen eller uteplatsen och njut utelivet och bevara semesterkänslan ännu ett tag. Rejäla utemöbler och krukor håller en livstid och möbler som kan stå ute året runt ger uteplatsen karaktär och en fin rumslighet.

Annons

Fixa stilen: High Tech stol, Grythyttan sittdynaHigh Tech bord, Stelton oljelampa och Bornholm filt från Tell me more/Rum.21. Drömkrukorna, Castle i rå aluminium kommer från Friends & Founders/Olsson Gerthel.

Dessa är några favoriter som jag ska köpte in till ett jobb och som står här hemma i väntan på att flytta in på en stadsbalkong. Såå fina! Den varmgalvaniserade cafémöbeln High Tech från Grythyttan, formgiven av Nisse Strinning. Kommer sakna dem här när de flyttar. Kan fyndas med fin rabatt hos Rum.21 just nu. Komplettera med dynor, en värmande pläd och stilren oljelykta så är balkongen riggad för mysiga stunder långt in på hösten…

Jag återkommer med inspo från inredningen av stadsbalkongen inom kort!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar