Annons
Annons

Outdoor living

STIL_INSPIRATION_Outdoor_living

Sommarvärme och uteliv. Älsk på det! Nu välkomnar vi solen åter efter ett häftigt åskoväder precis till fredagsvinet skulle korkas upp. Men det finn gott hopp om att altanen torkar upp snabbt igen. Då hänger vi här hela kvällen.

Annons

Jag har äntligen lyckats övertala min sambo att de strama teakmöblerna från Muubs är precis lika sköna som vår insuttna konstrottinggrupp som stod här på altanen tidigare. Mina dröm-utemöbler. Så nöjd! Stilmässigt är det svårt att hitta soffor för utomhusbruk som känns moderna utan att bli för stela. Jag gillar den robusta teaken och det stilrena snittet. Nu har utebordet ersatts av ett nättare bord med marmorskiva som jag hade i mitt förra hem. Det blev en fin kombo. Fler bilder från uteplatsen kommer en annan dag!

Happy Friday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar