Annons
Annons

Parkgatan 6a

One of Kungsholmen's finest. Check out the beautiful light in this apartment that belongs to the couple that forms one half of Melo Studio. Now out for sale at Fantastic Frank.

Jag har upplevt ljuset på plats i den här fina lägenheten, som vi bl a nyttjade som fotostudio när de första bilderna för Melo Studio fotograferades. Paret som bor här utgör ena halvan av Melo och har förstås en stilkänsla som genomsyrar såväl materialval som färgsättning.

Annons

Melo ceramics love.

Köket är en favorit med den fina betongskivan och snygg, stram design.

Stilsäkert i grått och vitt.

Se fler bilder från lägenheten till salu här hos Fantastic Frank. Snyggstylad av Linnea Salmén och fotograferad av Emily Laye.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar