Annons
Annons

Patina.

And a sustainable focus in Nygårdsanna´s pop-up shop and Emma Olbers interior together with Residence shown at the Home expo in Vallastaden.

Bilderna från Nygårdsanna´s katalog som pryder väggen i den här lägenheten var det första som fångade min uppmärksamhet från Bo- och Samhällsexpot som pågår i Vallastaden i Linköping från och med idag och några veckor framåt. Instabild ovan lånad från @roombysofie .

Annons

Här har Nygårdsanna inrett en lägenhet som fungerar som pop-up shop, men tydlig hållbarhetsfokus i material och återanvändning. Enkelt och poetiskt vackert, precis som hennes klädkollektion.

En annan inredning med hållbarhetsaspekten i fokus är Emma Olbers samarbete med Residence.

”Lång livslängd och rena material som går att återvinna har varit fokus”

Jag gillar verkligen Emmas design, idén med utställningen och den sandfärgade färgskalan. Hade gärna varit på plats för att se bägge dessa inredningar och inspireras av fler därtill. Men känner kanske en aningen liten gnagande känsla att risken är att denna välvilja till det hållbara framställs för präktigt?

Men bänken ovan. Så fin! Ska försöka ta reda på mer om den, men har inte hittat någon info så långt. Vet du något så tipsa gärna!

Uppdatering: Tack för info Hanna Nova! Bänken är från Really/Kvadrat, tillverkad i solida textilplattor av återvunna textilier. Här finns mer info om designen.

Images from @roombysofie, Nygårdsanna, Residence

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (2)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar