Annons
Annons

Pebble beige bedroom

I dream about redo our bedroom in a more contemporary style with a low bed and a beige color scheme. The Pebble bedlinen from Midnatt sets the sense of style in the right direction.

The new neutrals at home.

Kommer ni ihåg att jag presenterade Midnatts nya kollektion här tidigare? Och önskade mig seten i dubbel size. Nu visade det sig att det kommer att komma in! De första seten var dock felsydda med öppningen i fel ände. Men jag fick prova. Här är färgen Pebble. Älskar den beigea tonen som går mot grått och vill uppdatera vårt sovrum i en modernare look. (kommer visa inspirationen till mitt drömsovrum här i kommande inlägg…)

Annons

Beige – Greige. Love this color scheme. And the lamp foot on Model 1095 from Flos.

Älskar kombon med trä, grått och beige. Favoritstolen J39 från Fredericia har fått flytta in i vårt sovrum för att stanna. Men jag är lite sugen på att lyfta ut det rustika träbordet och ersätta med en stramare känsla. Min fina betongbänk från Conceptbetong är beställd i perfekt mått för att placeras som sängbord. Men det ingår många steg på vägen till mitt drömsovrum. Väggen, sänggaveln… Övertalning av sambon till att placera sängen på lägre hjul…. Fortsättning följer.

Have a lovely sunny Sunday! And if you have´t already seen it. Go to Lotta Agaton to read more about my exiting future! YAY!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (8)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar