Annons
Annons

Perfect unperfect

The bloomed over French tulips.

STIL_INSPIRATION_ Några överlevare band de gängliga Franska tulpanerna från förra veckans middag. Lika vackra såhär precis innan bladen nästan ramlar av. STIL_INSPIRATION_French_tulipsEn ny favorit här hemma är skålen Sandsten från Granit, så fin struktur, nyans och form. 

Annons

Jag tröttnade för en stund på att ständigt ha vår stora bulliga Pallo vas med kvistar på soffbordet. Lika mycket som jag älskar kvistar som självklara blickfång kunde jag längta efter ett mer avskalat och rent uttryck. Skålens enkla form var ett skönt avbrott. Men ändå, saknade det levande, spretiga. Nedan är bild utan Pallon – innan tulpanerna.

STIL_INSPIRATION_8Vara eller icke vara… Nåja, den nästan obäddade sängen vittnar om liv om inte annat… Perfectly undone.

Lite söndagsfunderingar. Ha en fortsatt fin en! Kram!

Fotnot: Pallovasen är alltså inte den på bilden.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar