Annons
Annons

Perspective studio

Yesterday I visited Stockholm´s new interior and design shop. This is where we decoration geeks will dwell from now on.

STIL_INSPIRATION_Perspective_Studio_Details STIL_INSPIRATION_Perspective_Studio_Details_Smooth_White_Jotun_minerals

Äntligen. En inrednings- och designbutik med internationella ambitioner i Stockholm. Charmiga Robin Klang och Ejub Bicic har precis slagit upp portarna till Perspective Studio på Sankt Eriksplan 15. En butik och inspirerande studio med ett handplockat sortiment inredningsdetaljer, möbler, dofter, textilier och konst. När jag går igenom mina bilder från gårdagens besök så undrar jag hur jag kunde lämna butiken utan pläd och fotoprint av Liffner-Lingsell. Det blir ett återbesök snart!

Annons

STIL_INSPIRATION_Perspective_Studio_Cups STIL_INSPIRATION_Perspective_Studio_Bowls_2 STIL_INSPIRATION_Perspective_Studio_Grown_Alchemist Favoriter från Grown Alchemist.

STIL_INSPIRATION_PERSPECTIVE_STUDIO_Plaid

Den här pläden! Så fin. Det blir att slå till vid nästa besök. Men just nu sitter jag med tekoppen i soffan och njuter gårdagens inköp. Den allra vackraste boken, Axel Vervoordt Wabi Inspirations.

STIL_INSPIRATION_Perspective_Studio_urn

Färgen. Jotun Minerals Smooth White på väggar och tak. Som jag vill gipsa över panelväggarna hemma och måla med denna kalkfärg nu…

STIL_INSPIRATION_Perspective_StudioSTIL_INSPIRATION_Perspective_Studio_platesJa, men ni fattar. Perspective, så värt ett besök.

PERSPECTIVE

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar