Annons
Annons

Picnic on the beach

ikea_MIDDAG_STRANDEN_inspiration_1 ikea_MIDDAG_STRANDEN_inspiration_2

Det är ju så här vi vill leva just nu. Nyttja sommaren till max. I dagens inlägg på Livet hemma tipsar jag om en personlig favorit till stranden. Överkastet Penningblad i mjukaste sammet som strandfilt. Packa med de tillhörande kuddarna, favoritostar och bubbel i picknickkorgen för mysigaste strandhänget.

Annons

Styling by me, photographer Sofi Creart for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar