Annons
Annons

Picture love + my favorite b/w photo posters for your walls

Entrance_picture_love

Inspirerad av den här snygga inredningen hos Entrance Mäkleri fick det bli ett inlägg med svartvita fotoposters som gärna får pryda min vägg. De fina bilderna ovan kommer från Babes in Boyland. Tipstack till Maria!

Annons

221931-ca41e0f352c248469234e567712e1849 221931-65bf4d2356704b34bafb13d479a54c71Uttrycksfulla fotoposters med snygg svärta från Amanda Asp.

Amanda_AspYtterligare en somrig dito från Amanda.

Tiptoe_dancing_fairy Fairytale

Några av mina favoriter från den ljuvliga Fairytaleserien av Landstedt/Bååth.

 

 

[sc_product_set id=”AU4pgC2GcFri4tRRU0V7″ title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar