Annons
Annons

Pinning and making moods…

I love how the mood is changing with new picture combinations while pinning. And to see how the pictures, no matter what, matches and play a role in the big picture.STIL_INSPIRATION_Pella_Hedeby_Pinterest_mood_2

That is exactly what the wonderful Pinterest consumption means to me. To gather inspiration to find my style. Nude shades, Jeans, Marble, White, Wood, Minimalist interiors. Over and over again.

Annons

I wish you all a lovely Saturday!

Inspirational mood via my Pinterest

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar