Annons
Annons

Plano

Sofa love from Eilersen.

Plano_240x100_cm_fabric_Misty_20_Envir_020052_NYDet här är lite ”old news” (kan tyckas, när pressreleaser duggar tätt inför Design Week) – en klassiker från danska Eilsersen. Soffan Plano. Jag fick så många frågor om soffan efter det här inlägget så jag fick dubbelkolla med Marie som lyckats köpa ett utställnings ex från Ekerö Möbler.

Annons

plano11_grandeDet är alltså den här soffan. En kortare variant än på Eilsersens bild ovan, med 2 kortare ryggplymåer. Stort gill på komforten och den hela sittdynan som ger en stilren enkel linje. Här hittar du fler bilder från inredningen i JMs Premiumlägenhet.

Bilder Eilersen

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar