Annons
Annons

Props

And the never ending creative mess.

STIL_INSPIRATION_Props STIL_INSPIRATION_5STIL_INSPIRATION_7In och ut. En stylists eviga kånkande och packande av rekvisita. Upp och ner i lådor och påsar. Emellanåt kan man verkligen bli trött på alla prylar som ständigt ska sorteras och packas om.STIL_INSPIRATION_2Men samtidigt har det sin charm.

Annons

Alla högar med favoritsaker. Nu valde jag ett tight utsnitt där man inte ser alla lådor och ännu oupppackade kassar som ska sorteras – en annan dag…STIL_INSPIRATION_4Det känns bäst så. Att låtsas lite – att allt är i sin ordning. Inte bara ett kreativt kaos.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar