Annons
Annons

Pulse

Daybed love from Skagerak.

Pulse+Daybed+by+Skagerak

En av mina favoriter från Furniture Fair. Dagbädden Pulse från Skagerak. Jag är lite smått besatt av dagbäddar. De återkommer i inlägg efter inlägg och så började jag lista en rad favoriter till ytterligare ett. Men insåg att jag faktiskt bara behöver nämna en. Om jag någon gång ska ersätta min Safari här hemma för gott så önskar jag mig den här. Så fin med sitt enkla uttryck och genuina material.

Annons

Pssst. När jag inom kort kommer att sälja ut en del från mitt möbel- och rekvisitalager så säljer jag bl a den här dagbädden från House Doctor. Följ på Insta för mer info när jag lägger ut dem.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar