Annons
Annons

Pure interior love

Interior inspiration of late.

softatochstilrent_dagbadd_daybed_Foto_Petra_Bindel

Genuint och stillsamt vackert med materialval att älska år efter år. Se detta fantastiskt fina hem porträtterat av fotograf Petra Bindel tillsammans med stylist Emma Persson Lagerberg i senaste ELLE Decoration eller läs reportaget här.

Annons

Jag är svag för matta ytor på det dukade bordet och har love-bombat Hasami porslinet här på sistone. Här är ytterligare en kopp i min smak. Kan tänka mig ett par udda delar i gråsvart stengods av Joel Sandelius. Dessa fina svarta koppar och skålar finns även hos Snickarbacken 7.

PETRUS_9267-kopia

Mer naturlig perfektion. Trärena ytor, polerad betong och kork hemma hos Hem grundaren Petrus Palmér. Se hela hemmet här hos Residence Magazine. Fotograf Erik Lefvander, Styling Alexandra Ogonowski

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar