Annons
Annons

Redo your IKEA tables

I just have to give you this tip on the simple style-update of the Vittsjö tables again! A super simple, yet effective styling trick.

ikea_kontinentalsang_inspiration_3

Det här är ett tips som jag återanvänt från det här inlägget som jag gjorde för IKEA – Livet hemma för något år sedan. Den gången använde vi de svarta Vittsjö satsborden och kompletterade med klinkerplattor i betong- och marmorimitation som toppskivor för att ge dem en ny look. Här ovan är en bild från ett inlägg på temat sovrumsinspiration där vi inredde med Vittsjö i vitt denna gång. Jag återanvände marmorplattan som vi sparat från förra tillfället till sängbord och använde det längre satsbordet som en avlastningsbänk vid fotänden på sängen. Till avlastningsbordet köpte jag hyllor i limträ som kapades till i byggvaruhuset. Det blev billigast och smidigast att hantera två hyllplan istället för en bredare skiva. Furuskivorna betsades sedan med en antikbets för en mer patinerad känsla som kontrast till den strama benkonstruktionen. Hela inlägget hittar du här.

Annons

ikeaDIYVITTSJOx2inspiration4Sängbord med marmormönstrad klinkerplatta som toppskiva från detta inlägg för Livet hemma

Jag älskar när man kan leka med befintliga möbler och på ett väldigt enkelt sätt ge dem en ny känsla. Inte minst så ger det möbeln fler liv. Fynda ett gammalt bord som någon annan tröttnat på eller ge ditt bord en ny funktion i ett annat rum.

diyvittsjo2IKEAs Vittsjö bord uppdaterat med betonginspirerad klinkerplatta.

Styling by me, photographer pic 1 Karl Andersson, photographer pic 2-4 Sara Medina Lind

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar