Annons
Annons

Room envy

This room in Daniella Wittes wonderful home makes me almost green with envy.

9-DW_Uterum

Vi har världens härligaste uteplats sommartid, men så snart det blir kyligare ute kan jag verkligen sakna ett skyddande uterum som tillåter en att vistas ute men ändå inte… Eller kanske är det tvärtom. Vistas inne med känslan av att vara ute.

Annons

Närmast planerar vi ett orangeri efter husväggen, men det kommer endast rymma växter på vinterförvaring och fungera som ett växthus om sommaren. Och mycket vill ha mer. Nu drömmer jag om ett rum som det här.

Ni har väl inte missat Daniella Wittes fina hem (som även pryder omslaget) i senaste Elle Decoration. Så mycket inspiration, som färgsättningen, inte minst här i det effektfullt svarta uterummet. Se fler bilder från hemmet här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar